Ranac Molly Black Kinderkraft

Informacije o proizvodu "Ranac Molly Black Kinderkraft"
Kinderkraft MOLLY ranac za mamu / kolica Univerzalni ranac za mamu koji se može pričvrstiti na kolica. Ima čak 14 džepova, uključujući termičke džepove, džep za mokru odeću ili pelene i džep za brzi pristup (bez otvaranja glavnog odeljka). Ruksak se može otvoriti i zatvoriti jednom rukom. 
RANAC ZA KOLICA I NA RAME Ranac ima posebne kuke koje vam omogućavaju da ga okačite na ručku kolica. MOLLY se takođe može nositi kao klasični ruksak. 
DO 14 DŽEPOVA Ruksak je opremljen sa čak 14 različitih džepova koji će vam pomoći da se organizujete tokom šetnji sa detetom. 
DŽEP ZA BRZI PRISTUP Džepovi za brzi pristup na prednjoj strani omogućavaju vam da otvorite ranac bez otvaranja glavnog odeljka. 
INOVATIVNO PRIČVRŠĆIVANJE Inovativno pričvršćivanje kopčom omogućava trenutno pričvršćivanje i otkopčavanje jednom rukom. 
TERMO DŽEP Termo džep vas savršeno zagreva - zahvaljujući MOLLY-u ćete imati topli obrok gde god da idete. ŠIROKE, PRILAGODLJIVE RUČKE Ručke ranca su mekane i široke, a mogućnost podešavanja omogućava još bolje prilagođavanje dimenzijama koje odgovaraju roditeljima. Izdržljivi, visokokvalitetni materijali Poliester Lako ga je održavati čistim i suvim (platno je prekriveno dodatnim premazom) 
Dimenzije: 38x28x16 cm
Akcija: Majska akcija od 01.05. do 31.05.2024.
Uzrast: 0+
Boja: Crna
Deklaracija: Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podelite svoja iskustva sa drugim klijentima.