Uslovi isporuke

Poručene proizvode isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je ona moguća od strane kurirske kuće City Express.

Opšti uslovi za obavljanje poštanskih usluga ove kurirske službe dostupni su na sledećem linku.

Rok isporuke je 2 do 5 radnih dana od trenutka pristizanja na mail potvrde porudžbine.

Isporuke paketa vrše se radnim danima (ponedeljak – petak) u periodu od 08.00 do 17.00 časova osim u vanrednim situacijama koje određuje kurirska kuća. 

Potrebno je da u naznačenom periodu obezbedite da na datoj adresi bude osoba koja može preuzeti paket, da isti vizuelno pregledate i ukoliko uočite značajnija fizička oštećenja isporuku odbijete i kontaktirate nas.

Cena isporuke za sve porudžbine veće od 3500 dinara je besplatna ukoliko na samom proizvodu na sajtu nije naznačeno drugačije. 
Za sve porudžbine čija je vrednost manja od tog iznosa isporuka se naplaćuje u iznosu od 300 dinara sa PDV što se može videti u samoj korpi kao i na mailu prilikom slanja potvrde porudžbine.

Dodatno, cena isporuke može biti drugačija ili besplatna u periodu promotivnih aktivnosti koje će jasno biti naglašene. Ukoliko pošiljka nije unapred plaćena, ista se plaća kuriru prilikom preuzimanja pošiljke, isključivo gotovinom. Za proizvode za koje kupac sam vrši preuzimanje u obavezi je da ih sam pregleda na licu mesta s obzirom da nećemo biti u mogućnosti da naknadno uvažimo reklamacije na fizička oštećenja.