Prenosivi krevetac Nap onyx Colibro

Informacije o proizvodu "Prenosivi krevetac Nap onyx Colibro"
Colibro kolevka za bebe Nap DOVE Kolevka koja služi kao pomoćni ležaj i samostalni krevetac za bebe koji može zameniti putni krevetac ako je potrebno. Šta daje prenosivi krevetić? Prenosivi krevetić omogućava detetu da provede noć sa roditeljima na siguran i udoban način. Krevetić se čvrsto povezuje sa roditeljskim krevetom zahvaljujući sistemom kaiševa i ima čak 9 nivoa visine. 
Krevetić ima bočnu stranicu koja se može otvoriti, što omogućava lak i jednostavan pristup detetu. Posebna ograda visine 15 cm sprečava dete da bez nadzora pređe na roditeljski dušek. Tako je dete sigurno, a i Vi i dete imate svoj sopstveni prostor za spavanje. Ljuljačka NAP može se koristiti i kao tradicionalni samostojeći krevetić za bebe. Jedna strana krevetića je u potpunosti napravljena od mrežice, tako da će dete biti bolje vidljivo tokom spavanja. Funkcija sa dva nivoa visine omogućava podešavanje visine krevetića tako da je glavica deteta više, što olakšava disanje i sprečava gušenje deteta. Biće veoma korisna u slučaju infekcija gornjih disajnih puteva ili ako dođe do povraćanja posle obroka. Unutrašnjost kreveca i jastuče su obloženi visokokvalitetnim pamukom. Jastuče ima čvrstu ploču i napravljeno je od visoko elastične pene čija tvrdoća odgovara deci težine do 9 kg. Kreveca NAP je udoban i siguran san za tebe i tvoje dete. 
 Glavne prednosti prenosivog kreveca NAP: BOČNA OGRADA - mogućnost deljenja kreveta između deteta i roditelja uz očuvanje sopstvenog prostora i bezbednosti. 9 NIVOA VISINE - sa čak 9 nivoa visine, krevetac NAP se može prilagoditi skoro svakom krevetu. VIŠI JASTUK - postavljanjem razlike od 2 stepena u visini između prednjeg i zadnjeg dela krevetca, detetova glava će biti podignuta u odnosu na telo, olakšavajući disanje u slučaju zapušenog nosa. SISTEM KAIŠEVA ZA PRIČVRŠĆIVANJE - zahvaljujući sistemu kaiševa, krevetac će čvrsto prianjati uz madrac roditelja. FUNKCIJA SAMOSTALNOG KREVETCA - krevetac NAP možete koristiti i kao standardni samostalni dečiji krevetac, ili kao drugi krevetac u kući, mobilniji od teškog krevetca od drveta. 
Specifikacije: -krevetac za decu sa dodatkom za bebe težine do 9 kg, - 9 podešavanja visine, - mogućnost naginjanja krevetca u 2 položaja, - otvarajući bok, - zaštitna ograda za dete, - sistem vezivanja pojaseva, - kvalitetan dušek i pamučna postava, - čvrsta stabilna konstrukcija, - jedan ok potpuno od mrežice. 
Dimenzije artikla: Širina dušeka: 47 cm Dužina dušeka: 79 cm Visina sigurnosne ograde: 15 cm Visina od poda do donjeg okvira (u zavisnosti od postavljene pozicije): 44 cm - 64 cm Visina od poda do gornjeg okvira (u zavisnosti od postavljene pozicije): 79 cm - 99 cm Dužina osnove: 90 cm Širina osnove: 58 cm Težina: 10 kg
Uzrast: 0+
Boja: Bela, Crna
Materijal: Tekstil
Pol: Univerzalno
Deklaracija: Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podelite svoja iskustva sa drugim klijentima.