Bicikli Guralica Tove Desert Beige Kinderkraft

Informacije o proizvodu "Bicikli Guralica Tove Desert Beige Kinderkraft"
Glavne prednosti:
Od 18 meseci starosti 2 praktične ručke za nošenje Izdržljiv i lagan - samo 2 kg Neprobojni lagani točkovi od pene Dečji dizajn Pomoćnik u zajedničkim šetnjama TOVE balans bicikl se odlikuje jedinstvenim dizajnom, izdržljivim, ali laganim materijalima i malom težinom: samo 2 kg. Pogodno za decu od 18 meseci do 25 kg. Podržaće razvoj ravnoteže i motoričkih veština kroz igru. TOVE je opremljen sa dve ručke za nošenje kako bi roditeljima olakšali šetnju sa decom koja brzo dosade. 
Da biste sastavili bicikl za ravnotežu, dovoljna su 3 jednostavna koraka da biste ga pripremili za put. TOVE ima podesivo sedlo i neklizajuće ručke na upravljaču. Lagani penasti točkovi su takođe velika prednost - nemaju žbice i ne moraju se naduvati. 
Ključne karakteristike: 2 ručke za nošenje Mališan umoran u šetnji i ne želi više da se vozi? Znamo to - zato TOVE balans bicikl ima čak 2 udobne ručke za nošenje. Preklapanje u 3 koraka TOVE se može sklopiti u 3 jednostavna koraka. Vaše dete može da vozi trenutak nakon što izvadi bicikl iz kutije. 
Podešavanje sedista Mala deca rastu brzo - da bi TOVE služio vašem detetu što je duže moguće, možete podesiti sedlo u rasponu Neprobojni točkovi TOVE balans bicikl ima lagane točkove od pene koje nije potrebno naduvati. Nemaju žbice, što povećava bezbednost deteta prilikom učenja vožnje. Podržava razvoj ravnoteže Odrastanje uz zabavu je najbolji način za učenje. Dete će se odlično zabaviti sa vama, dok će vežbati ravnotežu, koordinaciju i grubu motoriku. Materijali Neprobojni točkovi Lagani EVA točkovi Neprobojni točkovi Lagana, izdržljiva konstrukcija Bicikl je napravljen od PP + TPR plastike Lagana, izdržljiva konstrukcija Meko sedlo Od PVC-a 
Specifikacija Starost/težina/visina deteta: Od 18 meseci do 25 kg Težina proizvoda: 2 kg Dimenzija proizvoda:(D x Š x V) Sklopljeni bicikl: 66,5 x 45 x 31 cm Visina upravljača: 45 cm Podešavanje sedla: 30 - 35 cm Prečnik točka: 20 cm Sediste: 18,5 x 11 cm"
Akcija: Majska akcija od 01.05. do 31.05.2024.
Uzrast: 18m+
Boja: Bež
Namena: Razvoj grube motorike
Pol: Univerzalno
Deklaracija: Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podelite svoja iskustva sa drugim klijentima.