Kolica Nubi Pink Kinderkraft

Informacije o proizvodu "Kolica Nubi Pink Kinderkraft"
NUBI su lagana, kompaktna dečija kišobran kolica dizajnirana posebno za vas. Ako obožavate putovanje i šetnju i tražite dečija kolica koja možete poneti sa sobom čak i na kraj sveta NUBI će biti savršeno rešenje. Ova kolica su predviđena za bebe uzrasta od 6 meseci do 15 kg. Aluminijumski ram i točkovi od PU (izdržljivi, otporni na habanje) čine ga laganim i jednostavnim za nošenje. Ova kolica su dobitnik NAGRADE RED DOT AWARD u kategoriji Product Design 2020, koje se smatra najprestižnijem u Evropu kada je dizajn u pitanju. Moderan dizajn sigurnosne prečke na sportskom sedištu (u obliku slova T) omogućava sklapanje dečijih kišobran kolica sa pričvršćenom pregradom - istovremeno pruža deci mnogo zabave. Naslon za leđa u NUBI kolicima se može podesiti u ležeći položaj (ima glatki, tihi sistem podešavanja), što će u kombinaciji sa podesivim naslonom za noge (3 položaja) omogućiti vašem detetu da udobno spava tokom šetnje i putovanja. 
Sigurnost: Kolica su opremljena sigurnosnim pojasevima u 5 tačaka sa jastučićima i navlakom za prepone. Štitnici se mogu skinuti i prati ručno. Centralna kočnica STOP & RIDE radi glatko i omogućava vam da odmah zaustavite kolica. Koristi se se odozgo na gore, jednostavnim pomeranjem papučice. Prostrana, vodootporna tenda ima UPF 50+ filter. Efikasno štiti dete od vetra, sunca i kiše. Laki PU točkovi su sa kugličnim ležajevima, apsorbuju udarce i otporni su na bušenje. Imaju dobro prijanjanje na površinu, a takođe su i vrlo okretni što olakšava upravljanje kolicima. Automatsko zaključavanje sprečava spontano rasklapanje kolica tokom transporta. Aluminijumski okvir je lagan i veoma izdržljiv - kolica su izuzetno izdržljiva. Kolica su testirana i ispunjavaju standarde standarde. Udobnost: Naslon za leđa na NUBI dečijim kolicima se lako obara. Osim toga, kišobran kolica imaju glatki, tihi sistem podešavanja, zahvaljujući kojem ih možete optimalno postaviti čak i kada dete spava. 
Podesivi naslon za noge (3 položaja) doprineće udobnosti vašoj bebi tokom šetnje. NUBI kišobran kolica imaju sistem CLICK & FOLD, koji omogućava sklapanje kolica jednom rukom. Prozor na tendi za kontakt roditelj-dete će vam omogućiti da proverite da li se dete probudilo. Pelene su propustile? Ili je možda malo dete uprljalo kolica hranom? Ne brinite – presvlaka kolica se može skinuti i prati u mašini na 30 stepeni. Sigurnosna prečka u obliku slova T omogućava sklapanje kolica bez potrebe za skidanjem zaštitne prečke. Osim toga, olakšava vađenje i stavljanje deteta u dečija kolica. 
 Funkcionalnost: Lagana dečija kolica (7 kg), mogu se sklopiti do kompaktne veličine (55x22x43 cm). Savršene dimenziije za putovanja automobilom ili avionom. Shopping torba ima nosivost do 2 kg. U nju možete staviti i ćebe za plažu i tašnu, pribor za plažu ili hranu za piknik. Prednji točkovi (prečnika 13 cm) rotiraju se za 360 stepeni, ali se mogu zaključati za vožnju pravo napred koja je preporučijiva po neravnim terenima. Zadnji točkovi (prečnika 15 cm) su velike čvrstoće i izuzetno otporni na habanje. Uz kolica dobijate:navlaku za kišu, držač za čašu i kaiš za nošenje kolica. Točkovi: Napravljeni su od PU (poliuretana), apsorbuju udare, imaju kuglični ležaj, otporani su na bušenje. Zadnji točkovi (15 cm) garantuju i pružaju stabilnost. Prednji (prečnika 13 cm) su rotirajući i omogućavaju lako manevrisanje kolicima. Prednji točkovi se okreću za 360 stepeni, imaju mogućnost zaključavanja za vožnju pravo napred. Sportsko sedište: Podesiv naslon za leđa. Moderan oblik sigurnosne barijere (slovo T). Kolica se mogu sklopiti bez potrebe za skidanjem prečke. Olakšava stavljanje i vađenje vaše bebe iz dečijih kolica. Tenda je velika i prostrana, dodatno se može proširiti. Na poleđini se nalazi prozor za kontakt roditelj-dete. Vodootporna je , sa UPF50 + filterom. Shopping torba je nosivosti do 2 kg. Mogućnost sklapanje rama jednom rukom (sistem CLICK & FOLD). 
Dodaci: Kišana kabanica Držač za flašicu ili čašu Kaiš koji olakšava nošenje kolica preko ramena
Uzrast: 6m+
Boja: Roze
Pol: Univerzalno
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podelite svoja iskustva sa drugim klijentima.