Magnetni konstruktor Creative Pack Pastel 120 delova Connetix

Informacije o proizvodu "Magnetni konstruktor Creative Pack Pastel 120 delova Connetix"

Dizajniran da podstakne sate neograničene kreativnosti, zabave i učenja kroz igru, naš Pastel Creative Pack sadrži niz oblika u 8 pastelnih boja. To je odlična početna opcija za porodičnu igru, pravljenje većih Connetix kreacija i proširenje raspona boja koje vaša deca prepoznaju! Bilo da se igrate samostalno ili sa prijateljima i porodicom, Pastel Creative Pack od 120 komada podstiče STEAM učenje i razvoj finih i krupnih motoričkih veština. Gledajte kako deca stvaraju veće zamkove i rakete, kule, mostove, istražuju šare i oblike, kreiraju kutije za sortiranje boja i još mnogo toga. Naš Pastel Creative Pack će takođe podržati razvoj istrajnosti i otpornosti dok deca dizajniraju veće konstrukcije, testirajući granice svoje mašte.
U ovom setu dobijate:
-8 velikih kvadrata
-48 malih kvadrata
-16 jednakostraničnih trouglova
-16 pravouglih trouglova
-16 jednakokrakih trouglova
-8 kvadratnih prozora
-8 šupljih kvadrata (okviri vrata)
-Knjižicu sa idejama Sve pločice su napravljene od netoksične ABS plastike koja ne sadrži BPA i ftalate, napravljne tako da budu dodatno sigurnije. Naš jedinstveni iskošeni dizajn omogućava Connetix-u da bude jak dok nudi prelepo I čisto prelamanje svetla.
Dimenzije pakovanja: 33.5cm × 24.2cm × 9cm Težina: 4.35 kg


Uzrast: 3g+
Materijal: ABS plastika
Namena: Edukacija, Interesovanje za konstruisanje, Interesovanje za nauku, Koordinacija oko-ruka, Razvoj fine motorike, Razvoj koncentracije, Razvoj kreativnosti, Razvoj logičkog razmišljanja
Pol: Univerzalno
STEAM: Da
Deklaracija: Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podelite svoja iskustva sa drugim klijentima.