Magnetni konstruktor Rainbow Blue & Green Base plate 2 dela Connetix

Informacije o proizvodu "Magnetni konstruktor Rainbow Blue & Green Base plate 2 dela Connetix"

Kada je u pitanju igra sa magnetnim pločicama, ove podloge su odličnan dodatak! Ovaj set sadrži jednu plavu i jednu zelenu moćnu magnetnu ploču za građenje 30cm x 30cm! Podstičući kreativnost, maštu i učenje kroz igru, ovaj paket pruža beskrajne mogućnosti. Kao velika građevinska ploča sa brojnim magnetnim tačkama, osnovne ploče proširuju kreativni potencijal igre magnetnim pločicama – podržavajući stvaranje viših kula, čvršćih zamkova i kućica za lutke, inspirišući razvoj fine motorike i istraživanje magnetizma (pričvršćivanje pločica na svaka magnetna tačka), igra uloga (kreiranje štandova za sladoled/pijace, stolova i stolica za čajanke), igra u minijaturnom svetu (dodeljivanje pločica kao trava, okean ili nebo) samo su neke od opcija I ideja.

U ovom setu dobijate:

1 zelena baza

1 plava baza

Sve pločice su napravljene od netoksične ABS plastike koja ne sadrži BPA i ftalate, napravljne tako da budu dodatno sigurnije. Naš jedinstveni iskošeni dizajn omogućava Connetix-u da bude jak dok nudi prelepo I čisto prelamanje svetla.

Dimenzije pakovanja: 3cm × 31cm × 1.7cm Težina: 1.1kg

Uzrast: 3g+
Materijal: ABS plastika
Namena: Edukacija, Interesovanje za konstruisanje, Interesovanje za nauku, Koordinacija oko-ruka, Razvoj fine motorike, Razvoj koncentracije, Razvoj kreativnosti, Razvoj logičkog razmišljanja
Pol: Univerzalno
STEAM: Da
Deklaracija: Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podelite svoja iskustva sa drugim klijentima.