Njihalica Felio 2 Forest Yellow Kinderkraft

Informacije o proizvodu "Njihalica Felio 2 Forest Yellow Kinderkraft"

FELIO 2 - će omogućiti vašoj bebi da se opusti i odmori. Za nekoliko trenutaka promenićete njihalicu u klackalicu zahvaljujući brzoj promeni klizača. Pogodna za decu od rođenja do 9 kg. Za sigurnost je zaslužan pojas sa 3 tačke sa širokim i mekim međunožnim remenom koji štiti nežnu kožu dečijih nogu. Na prednjoj strani se nalazi kontrolni panel gde možete podesiti vibracije ili jednu od do 8 umirujućih melodija.
FELIO 2 dolazi sa kompletom praktičnih dodataka koji će vašem mališanu učiniti odmor i zabavu prijatnijim: mekana sirena, šipka za igračke i mreža protiv komaraca. FELIO 2 je dva proizvoda u jednom. Možete lako da promenite položaj klizača da biste promenili u klackalicu. Beba će moći da se smiri i odspava, a kada dođe vreme za igru - samo pričvrstite šipku za igračke. Prednja kontrolna tabla FELIO 2 ima 8 umirujućih melodija koje će vam pomoći da zaspite i mogućnost uključivanja umirujućih vibracija. Dodatni pribor Odbacivač dolazi sa mekim konusom za bebe, koji se može koristiti i sam. Pored toga, FELIO 2 ima mrežu protiv komaraca koja će omogućiti bebi da se odmara na otvorenom bez brige o komarcima. Jednostavno preklapanje FELIO 2 će vas pratiti svuda. U pitanju je lagani njihalica koju možete poneti sa sobom na odmor zahvaljujući sklapanju. Pored toga, kompaktna veličina omogućava lako skladištenje.
Lako čišćenje Bouncer-rocker ima poklopac koji se može skinuti i koji se može prati u mašini za pranje veša. Materijal se brzo suši, zahvaljujući čemu će FELIO 2 biti spreman za upotrebu nakon noćnog sušenja. 

SPECIFIKACIJE: 
Starost/težina/visina deteta: od rođenja do 9 kg 
Težina proizvoda: 2,89 kg
Dimenzija proizvoda: Sklopljeno: 10 x73 x 38,5 cm (V x D x Š)
Rasklopljeno: 48 x 73 x 38,5 cm (V x D x Š)
Zemlja porekla: Kina

Akcija: Majska akcija od 01.05. do 31.05.2024.
Uzrast: 0+
Boja: Žuta
Pol: Univerzalno
Deklaracija: Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podelite svoja iskustva sa drugim klijentima.