Prenosivi krevetac Sofi Grey Kinderkraft

Informacije o proizvodu "Prenosivi krevetac Sofi Grey Kinderkraft"
Prenosivi krevetac SOFI PLUS Prenosivi krevetac, kolevka i ogradica za igru Sklapanje za 5 sekundi 2 nivoa podešavanja visine dušeka Lagana konstrukcija - savršen krevet za putovanje Dušek Za odmor, igru, ljuljanje i spavanje Evo SOFI PLUS - krevetića 4 u 1 koji služi kao prenosivi krevetić, dečiji krevetić, kolevka i ogradica za igru. Lagan je i sklapa se za samo 5 sekundi, a zahvaljujući priloženoj putnoj torbi, poneti SOFI PLUS na putovanje neće biti preveliki problem. Ima 2 nivoa regulacije visine dušeka, zahvaljujući kojima će vaše dete biti bezbedno bez obzira na fazu motoričkog razvoja. Kada je dušek na najvišem nivou, ispod krevetića se stvara praktičan prostor za odlaganje dečijeg pribora. Dok spuštanjem dušeka na najniže, stvarate ogradicu sa izlazom za starije dete. 
Krevetac koji služi godinama SOFI PLUS je praktičan krevetić koji će služiti mališanu od rođenja do oko 3 godine. U početku će to biti udoban krevet za bebu i kolevka, a zatim - ograda za igru i prenosivi krevetić. Sklapanje za 5 sekundi Dizajn SOFI PLUS omogućava da se krevetac brzo sklopi za transport. 5 sekundi je dovoljno da sastavite SOFI PLUS i možete da se pripremite za put. 
Ravno sklapanje SOFI PLUS je izuzetno lagan i sklapa se do kompaktne veličine. Možete ga lako skladištiti čak i u malom stanu. Komplet uključuje putnu torbu u kojoj možete poneti krevetac na put. Uvek pazite na svoje dete Stranice krevetića imaju mrežicu ​​koja omogućava roditeljima da diskretno posmatraju svoje dete dok se odmara ili igra u ogradici. 
Dušek Krevet dolazi sa odgovarajućim dušekom. Materijali Aluminijum Gornji deo Aluminijum čelik Ram čelik Pamuk Pamuk poliester Specifikacija Uzrast / težina / visina deteta: 0 meseci - 3 godine (15 kg) Težina proizvoda: 8,2 kg 
Dimenzije proizvoda: (D x Š x V) Rasklopljeni: 107 x 63 x 71 cm Sklopljeno: 97 x 63 x 14 cm Komplet sadrži: dušek,, torbu za nošenje Zemlja porekla : Kina
Dimenzije dušeka 97x14x63cm (dxšxv)
Video proizvoda:  https://www.youtube.com/watch?v=BbFoPYXETks&t=116s
Akcija: Majska akcija od 01.05. do 31.05.2024.
Uzrast: 0+
Maksimalni preporučeni uzrast: 3g
Boja: Siva
Pol: Univerzalno
Deklaracija: Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podelite svoja iskustva sa drugim klijentima.