Stolica Za Ljuljanje Calmee Grey Kinderkraft

Informacije o proizvodu "Stolica Za Ljuljanje Calmee Grey Kinderkraft"
Glavne prednosti: 
Minimalistička stolica za ljuljanje Holandski dizajn i može se kombinovati proizovidma Kinderkraft LIVI i IGEE Traka za glavu sa dve igračke Lagana struktura - laka za nošenje Podrška pravilnom držanju tokom odmora Olakšice za dete i roditelje Upoznajte CALMEE - minimalističku stolicu za ljuljanje koja će oduševiti svako dete. Vašim rukama je potreban odmor, a vašem mališanu ljuljanje? CALMEE će pružiti olakšanje vama i vašem detetu. 
CALMEE će smiriti vašu bebu za nekoliko trenutaka – lako je možete pokrenuti, a nežno ljuljanje će umiriti bebu i pomoći joj da se smiri. Ima mekano sedište i oblikovani naslon, a zahvaljujući podesivim kaiševima lako možete prilagoditi CALMEE svom mališanu. Izbacivač ima pričvršćenu traku za glavu sa igračkama koje će podstaći dete da ispruži ruke i vežba hvat. CALMEE se može kombinovati sa Kinderkraft proizvodima IGEE ili LIVI za nekoliko trenutaka. Za male CALMEE je ljuljaška za najmlađu decu do 9 kg. Pomoći će da umirite bebu zahvaljujući nežnom ljuljanju. Pravilno držanje Udobno, široko sedište ravnomerno raspoređuje težinu deteta. Izbacivač podržava pravilno držanje deteta tokom odmora. Mekani materijal pruža vašem mališanu prijatno iskustvo. Bezbedna zabava CALMEE ima traku za glavu sa dve igračke koje podržavaju motorički razvoj bebe. Ležaj je takođe opremljen sigurnosnim pojasevima u 3 tačke koji se mogu lako podesiti. U CALMEE, svaka igra je sigurna! 
Funkcionalni dizajn CALMEE izbacivač se može kombinovati sa LIVI ili IGEE stolicom. Tako ćete napraviti visoku stolicu koja će vam omogućiti da vaše dete bude u visini očiju dok obavljate kućne aktivnosti. CALMEE su dizajnirali holandski dizajneri - Bas Otten i Camille de Vrede, kombinovali su univerzalni stil sa promišljenim rešenjima. Laka konstrukcija CALMEE je lagana ležaljka. Lako ga možete premeštati iz sobe u sobu kako bi vaš mališan uvek bio pored vas. Lako se čisti Navlaka CALMEE se lako može ukloniti i prati ručno. Mališan će se odmarati u čistom, mirisnom sedištu. 

Ram: Čelični ram 
Dve igračke Lepe igračke od poliestera 
Dužina: 64 cm
Širina: 57 cm 
Visina: 48 cm 
Težina: 2,3 kg
Zemlja porekla:Kina

Uzrast: 0+
Boja: Siva
Pol: Univerzalno
Deklaracija: Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podelite svoja iskustva sa drugim klijentima.