Tricikl Easy Twist 2u1 Black Kinderkraft

Informacije o proizvodu "Tricikl Easy Twist 2u1 Black Kinderkraft"
Tricikl Kinderkraft Easy Twist predviđen je za uzrast deteta od 9 meseci do 5 godina. Kinderkraft Easy Twist tricikl za decu napravljen je od legure magnezijuma, veoma je izdržljiv i stabilan. 
Gumeni točkovi otporni su na bušenje i jednostavni za održavanja, bez potrebe za naduvavanjem guma. Pored stabilne konstrukcije, bezbednost garantuju i sigurnosni pojasevi na sedištu u 5 tačaka vezivanja. Visina sigurnosnih pojaseva podesiva je na 3 nivoa, što znači da će njihova visina uvek biti pravilno postavljena i prilagođena detetu. 
Tricikl Easy Twist poseduje funkciju slobodnog točka – pedaliranje deteta ne utiče na kretanje tricikla kojim upravlja uz pomoć ručke neko drugi. Sedište ima mogućnost rotiranja u oba smera vožnje. Dovoljno je da pritisnete dugme i vaše dete će se okrenuti u vašem pravcu. Ukoliko dete sedi u smeru vožnje, u svakom momentu možete proveriti šta radi zahvaljujući prozorčiću na prostranoj tendi. Easy Twist tricikl ima dodatnu mogućnost obaranja sedišta u polu ležeći položaj. Ako se desi da dete želi da odmori ili da ga uspavate gurajući tricikl, dovoljno je da jednostavno oborite naslon. 
Podesiva ručka za guranje tricikla olakšaće upravljanje roditeljima bez obzira na njihovu visinu. Bez obzira na vremenske prilike, vaše dete će uživati u vožnji jer su materijali vodootporni i imaju zaštitu protiv UV zračenja. Kinderkraft Easy Twist ispunjava sve zahteve mališana, torbica za male predmete, zvonce i torba za odlaganje doprinose da sve neophodno ponesete sa sobom! 
Sklapanje tricikla je jednostavno i brzo. 
Proizvod je testiran i odobren prema evropskim sigurnosnim standardima EN 71-1 Težina proizvoda: 12,2 kg

Uzrast: 10m+
Boja: Crna
Pol: Univerzalno
Deklaracija: Tačan podatak o uvozniku i zemlji porekla je naveden na deklaraciji proizvoda.
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu Zakona o zaštiti potrošača.

0 od 0 recenzija

Ostavite recenziju!

Podelite svoja iskustva sa drugim klijentima.