O brendu Kinderkraft

Saznajte više o brendu Kinderkraft i prednostima za pravilan rast i razvoj mališana

Misija Kinderkraft-a je da roditeljstvo učini što jednostavnijim i lakšim

Poznato je da nekad male promene imaju veliki uticaj. Roditeljstvo zahteva planiranje troškova koje potrebno dobro uklopiti u kućni budžet.

Za Kinderkraft je svaki ovakav izazov odlična polazna tačka za kreiranje rešenja koja će  olakšati roditeljstvo, odgovoriti na  potrebe i pokazati se kao dobra podrška: kod kuće, u šetnji, u svakodnevnim obavezama, tokom kraćeg i dužeg vremena. putovanja, u običnim i neobičnim trenucima. Sada i u budućnosti.

Kinderkraft svet


Kinderkraft oprema za bebe postoji preko deset godina na svetskom tržitu i svojim kvalitetom se već istakla i dobila pozitivne ocene mnogih roditelja.

Naša autosedišta, bicikle, kolica i stolice i mnoge druge mamine i tatine pomagače, koje se ne mogu pomenuti u jednoj rečenici, koriste milioni dece širom sveta. Sa misijom da  olakšamo život, svoje aktivnosti sprovodimo na skoro svim kontinentima i nastavljamo da se razvijamo kako bismo naše proizvode učinili dostupnim još zadovoljnijim porodicama.

Kinderkraft proizvodi traju dugi niz godina

Kinderkraft nudi bezbedno,funkcionalno i rešenje koje je prilagođeno potrebama svakog deteta shodno uzrastu.
Kinderkraft brend dugi niz godina osluškuje potrebe mališana i roditelja i u skladu sa tim stalno radi na dopunjavanju ponude i usavršavanju modela.
Naši proizvodi rastu sa  decom. Vodili smo računa o tome tako što smo godinama razvijali rešenja! Volimo lepe dizajne koji prijaju oku i istovremeno savršeno ispunjavaju svoje zadatke. Naš proizvod bi trebalo da vam olakša život; međutim zašto ne bi izgledao sjajno u isto vreme? Brinemo o dobrom dizajnu, a u dizajnu ga kombinujemo sa ljubavlju prema funkcionalnim i proverenim rešenjima.
Pogledajte u nastavku koji sve modeli opreme za bebe su dostupni u okviru Kinderkraft asortimana na našem sajtu.

Dečija kolica

Mltifunkcionalni modeli 2-u-1 i 3-u-1, koji su idealni kao prva kolica za vašu bebu (tela kolica) i prate vaše dete dok raste (kolica). Naša kolica su laka za upravljanje i pogodna su za neravne terene kako bi svaka šetnja bila udobna. Uključuju lagane modele koji su savršeni za gradska putovanja, kao i dečja kolica za porodice koje vole teže staze.

Autosedišta

Podvrgnuta su striktnom testiranju i opremljena bezbednim i čvrstim sistemima za ugradnju. Njihov kvalitet i sigurnost potvrđuju međunarodni sertifikati. Nudimo autosedišta za decu različite visine i težine, što vam omogućava da najbolje prilagodite proizvod potrebama vašeg mališana.

Bicikl i tricikl guralice

Balansi bicikli i tricikli, drveni i metalni, idealni kao prvi bicikl za vaše dete ili malo vozilo za samostalnu stariju decu. Naši bicikli pripremaju vašeg malog biciklistu da pređe na klasični dvotočkaš!

Kreveti i podloge

Klasični, putni i kreveti za zajedničko spavanje: naši krevetići obezbeđuju miran i siguran san za vašu bebu. Podloge će vam pomoći da napravite privatno igralište za vaše mališane, pružajući im razvojnu aktivnost i privatni prostor za svakodnevne aktivnosti.

Ljuljaške i njihalice

Uvek spremne da pomognu roditeljima da zaokupe  pažnju deteta nežnim ljuljanjem, muzikom i igračkama uključenim u set. Dostupne su u klasičnoj i električnoj verziji.

Visoke stolice i hranilice za bebe

Nude pomoć pri prvim samostalnim obrocima. Modeli visokih stolica uključuju sklopive stolice i one koje rastu sa vašom bebom, pretvarajući se u stolicu za učenje ili igru.

Mesečna akcija Kinderkraft proizvoda

Pogledajte aktuelne Kinderkraft modele opreme za decu po akcijskim cenama